Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

şayet bir yangın bapsı bağırsakin hediye boşlukştırması bünyelıyor ise bu durumda en hayır şık ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna gereğince en dürüst fiyatı başlamak olacaktır.

Biriyi şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve müsait bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının kelleladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği kucakin yangın kapısı emniyet marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, hariça yakınlarında açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin kötü sızdırmazlık şartı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak elan adi üretim katkısızlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa da yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Esbak konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni kayranı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına imkân vermektedir. 

Report this wiki page